- zadejte svůj nick přesně, jak ho používáte ve hře

- pro duály zadávejte nick (jméno účtu)

- heslo volte různé od nicku a taktéž různé od hesla ze hry, musí mít min. 6 znaků, max. 32

- poté vám přijde email, kde najdete aktivační odkaz

- napište žlutou na účet tulinka

- podrobnější návod registrace tzv. pro "blbce" najdete přímo na foru, pokud zmáčknete tlačítko do not display again

Join the forum, it's quick and easy

- zadejte svůj nick přesně, jak ho používáte ve hře

- pro duály zadávejte nick (jméno účtu)

- heslo volte různé od nicku a taktéž různé od hesla ze hry, musí mít min. 6 znaků, max. 32

- poté vám přijde email, kde najdete aktivační odkaz

- napište žlutou na účet tulinka

- podrobnější návod registrace tzv. pro "blbce" najdete přímo na foru, pokud zmáčknete tlačítko do not display again
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

A-SAUNA, -BAZÉN-

3 posters

:: Aliance :: white list

Goto down

A-SAUNA, -BAZÉN- Empty A-SAUNA, -BAZÉN-

Příspěvek  Lotrand Sun Jan 17, 2010 12:43 pm

Ať se to někomu líbí nebo ne, dávám to sem. Protože jsem to už musel několkrát řešit. Z jejich strany tichý DoN je a repektují jej, u nás tomu tak vždy nebylo a někteří z nás útočili na ali -BAZÉN- a to jen proto, že se od vedení info o tichém DoNu nedozvěděli. Já osobně z této spolupráce vytěžil již několik důležitých informací v proběhlých útočných akcích, takže ji vítám. Takže pokud s tím bude mít někdo problém, ať se ozve a já klidně předám info protistraně, že dotyčný hráč se k DoNu nepřipojil a tudíž ani z jejich strany jej nevyžaduje....
A ještě info pro hrdiny - útočíte-li na -BAZÉN-, uvědomte si, že tím útočíte na A-SAUNU no a tak se mrkněte na jejich off-rank.

Lotrand

Poèet pøíspìvkù : 17

Návrat nahoru Goto down

A-SAUNA, -BAZÉN- Empty Re: A-SAUNA, -BAZÉN-

Příspěvek  morYsek (M&B) Sun Jan 17, 2010 1:00 pm

zdarec hele potřebuju zafakovat jednoho manika jmenem Hnípek doneslo se mi, že hodlá podporovat moji budoucí farmičku tak to naněj nemáme posílat fake a jen vesele koukat jak k jednomu lamatoroj posle svoji deff armu? A-SAUNA, -BAZÉN- 223170
morYsek (M&B)
morYsek (M&B)

Poèet pøíspìvkù : 9

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Lotrand Sun Jan 17, 2010 4:46 pm

morYsek (M&B) napsal:zdarec hele potřebuju zafakovat jednoho manika jmenem Hnípek doneslo se mi, že hodlá podporovat moji budoucí farmičku tak to naněj nemáme posílat fake a jen vesele koukat jak k jednomu lamatoroj posle svoji deff armu? A-SAUNA, -BAZÉN- 223170

můžu to zkusit vyřešit jinak.

Lotrand

Poèet pøíspìvkù : 17

Návrat nahoru Goto down

A-SAUNA, -BAZÉN- Empty -BAZÉN-

Příspěvek  Hermes (Tom&Jerry) Sun Jan 17, 2010 7:21 pm

Včera jsem malinko do jednoho maníka z Bazénu ťuknul, hráč Timos, ale myslím, že jsme to následně vyřešili přes žlutou, mluvil jsem jak s hráčem pulec, kde jsme si to vysvětlili, tak i s napadeným hráčem Timos, který se teda už na moje argumenty neozval, každopádně si myslím, že by to mělo být v pohodě... Timos byl tři dny neaktivní, nebo to tak aspoň vypadalo, a třetí den mu ještě navíc padala popka. V tu chvíli, kdy jsem na něj útok posílal nebyl ani členem ally -BAZÉN-, i když pár dní před a v čase dopadu útoku jo, ale to jsem nemohl vědět...
Hermes (Tom&Jerry)
Hermes (Tom&Jerry)

Poèet pøíspìvkù : 13

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  morYsek (M&B) Sun Jan 17, 2010 7:52 pm

Lotrand napsal:
morYsek (M&B) napsal:zdarec hele potřebuju zafakovat jednoho manika jmenem Hnípek doneslo se mi, že hodlá podporovat moji budoucí farmičku tak to naněj nemáme posílat fake a jen vesele koukat jak k jednomu lamatoroj posle svoji deff armu? A-SAUNA, -BAZÉN- 223170

můžu to zkusit vyřešit jinak.

problém už nehrozí hrozba zažehnána....a myslím, že i dotyčný kecal, že ho bude podporovat....ale co teď už to je jedno... A-SAUNA, -BAZÉN- 68174
morYsek (M&B)
morYsek (M&B)

Poèet pøíspìvkù : 9

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

:: Aliance :: white list

Povolení tohoto fóra: