kronika
4 posters
kronika
Ahojte všeci,
pár z vás hrálo se mnou na s9, kde vám byla slíbena kronika €ura. Sice ještě není hotová a ani v nejbližší době nebude, ale několik lidí na mě tlačilo, abych ji již zveřejnila. Proto je asi dva dny přístupná na adrese:
http://sites.google.com/site/euronas9/
Vzhledem k tomu, že se na ní začlo dělat hodně pozdě, tak to teď trvá a špatně se shání materiály a nechtěli bychom, aby to tak dopadlo i tady na s5, a proto tímto otvírám toto téma, kde bych vás chtěla poprosit, abyste sem shromažďovali věci, které byste rádi viděli na konci tohoto servru v kronice ANG€LS.
Může to být cokoliv, co vás napadne (například vaše tvorba - básničky, videa, obrázky nebo dopisy od farem, screeny útoků, screeny zajímavých profilů, hlášky ze skypu, drby, můžete mezi sebou dělat rozhovory, třeba by bylo zajímavé srovnání rozhovoru teď a na konci věku), fantazii se meze nekladou
Díky za každou přidanou věc
pár z vás hrálo se mnou na s9, kde vám byla slíbena kronika €ura. Sice ještě není hotová a ani v nejbližší době nebude, ale několik lidí na mě tlačilo, abych ji již zveřejnila. Proto je asi dva dny přístupná na adrese:
http://sites.google.com/site/euronas9/
Vzhledem k tomu, že se na ní začlo dělat hodně pozdě, tak to teď trvá a špatně se shání materiály a nechtěli bychom, aby to tak dopadlo i tady na s5, a proto tímto otvírám toto téma, kde bych vás chtěla poprosit, abyste sem shromažďovali věci, které byste rádi viděli na konci tohoto servru v kronice ANG€LS.
Může to být cokoliv, co vás napadne (například vaše tvorba - básničky, videa, obrázky nebo dopisy od farem, screeny útoků, screeny zajímavých profilů, hlášky ze skypu, drby, můžete mezi sebou dělat rozhovory, třeba by bylo zajímavé srovnání rozhovoru teď a na konci věku), fantazii se meze nekladou
Díky za každou přidanou věc
Re: kronika
Se mnou nikdo pořádnej rozhovor neudělal a mikyn se ptal na kraviny
Persefona (AchIch)- pro mou tajnou lásku
- Poèet pøíspìvkù : 39
Jj, jsem to četla
když ten by měl zase moc zapeklitý otázky
když ten by měl zase moc zapeklitý otázky
Persíku neprovokuj,nebo s tebou udělám rozhovor já
Witch
Witch
UW&W- pro prvního na foru
- Poèet pøíspìvkù : 20
Lol, to by nedopadlo dobře By pak znal celý server veškeré poměry na Travianu
Persefona (AchIch) napsal:Lol, to by nedopadlo dobře By pak znal celý server veškeré poměry na Travianu
To by záleželo na mnoha faktorech
Witch
UW&W- pro prvního na foru
- Poèet pøíspìvkù : 20
Jsem zvědav, jak bude vypadat kronika tohoto věku
PavkaGold (Lada01)- Poèet pøíspìvkù : 25
Povolení tohoto fóra: