- zadejte svůj nick přesně, jak ho používáte ve hře

- pro duály zadávejte nick (jméno účtu)

- heslo volte různé od nicku a taktéž různé od hesla ze hry, musí mít min. 6 znaků, max. 32

- poté vám přijde email, kde najdete aktivační odkaz

- napište žlutou na účet tulinka

- podrobnější návod registrace tzv. pro "blbce" najdete přímo na foru, pokud zmáčknete tlačítko do not display again

Join the forum, it's quick and easy

- zadejte svůj nick přesně, jak ho používáte ve hře

- pro duály zadávejte nick (jméno účtu)

- heslo volte různé od nicku a taktéž různé od hesla ze hry, musí mít min. 6 znaků, max. 32

- poté vám přijde email, kde najdete aktivační odkaz

- napište žlutou na účet tulinka

- podrobnější návod registrace tzv. pro "blbce" najdete přímo na foru, pokud zmáčknete tlačítko do not display again
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nedokonalost fóra

2 posters

:: spamiště :: spamík

Goto down

Nedokonalost fóra Empty Nedokonalost fóra

Příspěvek  morYsek (M&B) Sun Dec 20, 2009 9:44 pm

Zdravím...
tak jak jsem si přečetl HZ pochopil jsem, že máme nové fórum a že je v testovacím období a že se dá vše ještě opravit což je pravda...ačkoliv je jen v testovacím období tak jsem trošku nepochopil proč tu nic neni? proč si každý aktivuje fórum sám je to sice rychlá volba registrace ale ještě rychlejší volba úniku informací....naštěstí se tu nemá co ztratit jelikož tu taky nic není což je další věc proč píšu...když už dávám nějaký fórum sice jen na zkoušku tak už tam taky musí něco bejt nemůže to tam bejt holý a tam jen nějaký kraviny....několik fór jsem již zakládal tak vím o čem mluvím a spoustu jsem jich viděl...

tudíž to hlavní fórum by chtělo lépe zabezpečit, určitě vše dodat protože toho tam je možná víc když ho založim Nedokonalost fóra 748691

takže k tomuto fóru dávám velký Nedokonalost fóra 748114 protože tu nic není....nejdřív to tam chce něco umístit a pak to oznámi v ally Nedokonalost fóra 52898
morYsek (M&B)
morYsek (M&B)

Poèet pøíspìvkù : 9

Návrat nahoru Goto down

Nedokonalost fóra Empty Re: Nedokonalost fóra

Příspěvek  tulinka Sun Dec 20, 2009 9:58 pm

Nebo to chce číst lépe pokyny Nedokonalost fóra 267990
tulinka
tulinka
Admin

Poèet pøíspìvkù : 133

https://angels.forumtwilight.com