02. Líbí se vám externí forum?
+3
M-E (Lord Morituri)
PavkaGold (Lada01)
tulinka
7 posters
Co ty a externí forum?
02. Líbí se vám externí forum?
Během týdne přejdeme z interního fora na externí, proto je na místě otázka, zda se vám nové externí forum líbí. Máte zde prostor k připomínkám a návrhům, jak forum vylepšit či zpřehlednit.
Re: 02. Líbí se vám externí forum?
líbí jen mě z toho červenýho písma bolí oči
M-E (Lord Morituri)- pro utlačovaného
- Poèet pøíspìvkù : 9
stačilo by i něco uplně obyčejného...ta červená je fakt hrozná....
morYsek (M&B)- Poèet pøíspìvkù : 9
Morysku co kdyby jsi spíš řekl, co se na foru líbí? Asi nic vid:) Líbilo by se ve chvíli, kdy by jsi ho tvořil sám. Promin, šanci na vytvoření fora dostal profik :)
Persefona (AchIch)- pro mou tajnou lásku
- Poèet pøíspìvkù : 39
mno tak ty kategorie tu furt nejsou...tak na co se tu mam podívat, že tu funguje? hmm newím vše sem četl DVAKRÁT!!! a to je u mě co říct většinou čtu jen konce...a nic kloudnýho jsem z toho nevyčet....
morYsek (M&B)- Poèet pøíspìvkù : 9
O jaké kategorie se jedná?
Persefona (AchIch)- pro mou tajnou lásku
- Poèet pøíspìvkù : 39
morYsek (M&B) napsal:mno tak ty kategorie tu furt nejsou...tak na co se tu mam podívat, že tu funguje? hmm newím vše sem četl DVAKRÁT!!! a to je u mě co říct většinou čtu jen konce...a nic kloudnýho jsem z toho nevyčet....
A co ti tu chybí? Nějak to nechápu. Zkus konretizovat, zobecňováním nepomůžeš .
PavkaGold (Lada01)- Poèet pøíspìvkù : 25
Tak já vám řeknu, v čem je problém. Původně jsem ho v tom chtěla nechat ještě chvíli plácat. MorYsek mi totiž neposlal žlutou zprávu pro potvrzení totožnosti, tudíž stále není zařazen ve skupině (což může sám vidět, že jeho nick na rozdíl od ostatních není zabarvanej, když už tvořil nějaká fora, tak by mu to mohlo docvaknout, pač určitě ví, jak to funguje, že?) a nemá přístup k části Aliance. To je to, co mu chybí.
Info o registraci je na třech místech a tady na foru má dokonce odkaz přímo na žlutou, pak nevím, kde je chyba na mé straně.
Co se týká vzhledu, chtěla jsem nechat pro každýho alternativní možnost původního vzhledu, leč v nastavení je na pevno povolen jen jeden a já s tím pravděpodovně nijak nehnu.
Info o registraci je na třech místech a tady na foru má dokonce odkaz přímo na žlutou, pak nevím, kde je chyba na mé straně.
Co se týká vzhledu, chtěla jsem nechat pro každýho alternativní možnost původního vzhledu, leč v nastavení je na pevno povolen jen jeden a já s tím pravděpodovně nijak nehnu.
morYsek
Ahoj, jenom vás chci poprosit o schovívavost. Náš morYsek je trošku zbrklý a nerad hledá řešení. Kubík
Kubik (M&B)- Poèet pøíspìvkù : 2
Mě se opravdu líbí,ale to písmo bych klidně dala bílý... Ale...červená je taky hezká...
Kubka (Lord Morituri)- Poèet pøíspìvkù : 2
Povolení tohoto fóra: