registrace
:: Veřejná část :: registrace
Strana 1 z 1
registrace
Registrace:
žlutá na tulinku: http://s5.travian.cz/nachrichten.php?t=1&id=5302
- 1) na liště ve foru klikněte na tlačítko registrace
2) klikněte na Souhlasím s těmito podmínkami a je mi více než 13 let
3) zadejte svůj nick přesně, jak ho používáte ve hře, aby byla možnost ho zde dohledat a zpětně i ve hře, vyplňte email a heslo, heslo by mělo být různé od vašeho nicku a různé od hesla ve hře, musí mít minimální délku 6 znaků a maximální 32 znaků, zmáčkněte odeslat
- pokud hrajete dual, trial... , svůj nick zadejte jako nick (jméno účtu)
např: zlobidlo (tulinka)
4) opakovaně napište heslo a zmáčkněte odeslat
5) poté počkejte na aktivační email, který vám přijde na email, který ste zadali při registraci a v něm klikněte na aktivační odkaz
6) napište ve hře žlutou zprávu hráčce tulinka pro ověření totožnosti, která vás přiřadí do skupin
7) po prvním přihlášení na foru si v nastavení do políčka Location vyplňte ANG€LS
žlutá na tulinku: http://s5.travian.cz/nachrichten.php?t=1&id=5302
Re: registrace
Někteří se mě po žluté ptali, jak je to s duály, tedy to vysvětlím. Pokud někdo hraje duální (i více) účet, pak existují dvě možnosti, jak se zaregistrovat na toto forum.
Vezměme si příklad, máme účet Pařezová chaloupka, kde hrají hráči Křemílek a Vochomůrka, pak jejich možnosti jsou:
1. zaregistrují na forum jeden účet a to pod nickem Pařezová chaloupka, Křemílek a Vochomůrka ho budou používat společně
2. zaregistrují na forum dva účty a to pod nicky Křemílek (Pařezová chaloupka) a Vochomůrka (Pařezová chaloupka), každý bude mít svůj účet
Já osobně se přikláním k druhé variantě a to z několika důvodů:
- každý bude mít své heslo, které si snadněji zapamatuje
- nebude potřeba se pod příspěvkem podepisovat, abychom věděli, kdo co psal
- pokud máte společný účet, tak po přečtení prvním uživatelem se nepřečtené zprávy odznačí a tomu druhému již nebudou nové příspěvky svítit
Vezměme si příklad, máme účet Pařezová chaloupka, kde hrají hráči Křemílek a Vochomůrka, pak jejich možnosti jsou:
1. zaregistrují na forum jeden účet a to pod nickem Pařezová chaloupka, Křemílek a Vochomůrka ho budou používat společně
2. zaregistrují na forum dva účty a to pod nicky Křemílek (Pařezová chaloupka) a Vochomůrka (Pařezová chaloupka), každý bude mít svůj účet
Já osobně se přikláním k druhé variantě a to z několika důvodů:
- každý bude mít své heslo, které si snadněji zapamatuje
- nebude potřeba se pod příspěvkem podepisovat, abychom věděli, kdo co psal
- pokud máte společný účet, tak po přečtení prvním uživatelem se nepřečtené zprávy odznačí a tomu druhému již nebudou nové příspěvky svítit
:: Veřejná část :: registrace
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: